Radji Enterprise
Fietsen Freestyle Bikes City Bikes Bromfietsen


Over ons

De Importeur en assemblage bedrijf is gevestigd in het bedrijf van RADJI ENTERPRISE NV aan de Verlengde Mahonylaan 41 te Paramaribo Suriname in het noorden van Zuid Amerika.
Sedert het jaar 1995 is bovengenoemd bedrijf de importeur van de nu zo bekende RODEO rijwielen vanuit provincie Alkmaar in Nederland voor de Surinamse gemeenschap waarbij de kwaliteit standaarden en modellen kompleet afhankelijk waren naar de wegen gesteldheid van het land.
De totale produktie zijn afgestemd natuurlijk ook met de prijsklasse die betaalbaar is voor het gemiddelde werkende en niet werkende klasse voor het totale gezin.
Als Surinamers beschikken wij natuurlijk ook de nodige capaciteiten en kennis en de knowhow voor dezefde handelingen die diverse Europese landen gebruiken en toepassen voor het assembleren van rijwielen,waarbij kennis aan goede kawalitatieve standaarden onderdelen worden geimporteerd uit Azie zoals de meeste Europese landen dat ook doen om aan goedkopere en kwalitative rijwielen voor de Surinaamse gemeenschap te voorzien en zeker de nodige kwaliteiten ook te beschikken..